Sanie Pliabila Klappbar

Cum aleg cea mai bună sanie pliabilă?

Cum aleg cea mai bună sanie pliabilă

Iarna înseamnă zăpadă, copii bulgărindu-se, construind castele albe ca zidite din țesătură de nori sau alunecând pe derdeluș, precum şi cadourile care fac toate aceste jocuri posibile. În aceeaşi măsură, iarna mai înseamnă și frigul de afară şi căldura din case la care vrei sa ajungi cât mai repede, cu tot cu zăpada care se ţine de tine, pe încălţăminte și haine, pe săniuţe și alte articole de iarnă nelipsite din arsenalul de relaxare al celor mici. Copiii vreau doar să se distreze, fiind treaba adulţilor să le creeze cadrul în care ei să se minuneze fără griji de frumuseţea iernii, însă dăruind o sanie pliabilă Moșul le va îndeplini și celor mari o dorință, datorită atuurilor care o fac foarte family-friendly.

Avantajele unei sănii pliabile

Pe lângă bucuria celor mici, și părinţii vor avea un mare motiv de bucurie dacă Moş Crăciun le aduce copiilor o sanie pliabilă. Acest model este o investiţie foarte inspirată în confort, datorită ușurinței de transportare și posibilităților numeroase de depozitare.

Încape fără bătăi de cap în portbagaj, ceea ce este de mare ajutor atât pentru a face naveta între diversele derdelușuri, cât și pentru a fi „parcată” la finalul distracției, până la următoarea aventură, nefiind necesară păstrarea acesteia în casă, balcon, debara, cu tot deranjul și urmele de zăpadă topită aferente.

Pe lângă faptul că nu ocupă mult spațiu, sania pentru copii de acest tip este și foarte ușor de manevrat: o iei la subraţ şi urci cu ea până în vârful dealului, fluierând fără griji. Iar când trece iarna, o aduni și o pui într-un colțișor, aşa încât până în sezonul următor nici nu vei știi că e acolo.

Indicații pentru Moşul să găsească sania pliabilă ideală

Probabil că pentru cei mici orice sanie de copii este bună, însă părinții trebuie să cântărească bine decizia, evaluând principalele părți componente din punct de vedere al confortului și siguranței în utilizare.

Primul aspect care trebuie studiat este cadrul. Acesta trebuie să fie solid, cu toate componentele bine fixate și tălpi ranforsate cu foi metalice anticorozive, dar în același timp flexibil, clasica sanie de lemn îndeplinind cel mai bine aceste condiții. Dacă încorporează și plastic, designul va câștiga în manevrabilitate, rezultând un vehicul mai ușor și viabil.

De asemenea, copilul trebuie să aibă o poziție confortabilă timp îndelungat, fiindcă nici un părinte nu crede că o singură tură pe pârtie este suficientă. Modelul Hornrodel Clap&Go, de exemplu, are un cadru robust din lemn de fag și un sistem pliabil din plastic, dimensiunea și greutatea suportată de 90 kg făcându-l perfect pentru utilizarea simultană de către doi copii și chiar și de către adulți.

O mare atenție trebuie acordată și șezutului. Se recomandă ca acesta să fie confecționat din lemn de calitate și să asigure o suprafață generoasă, pentru a permite menținerea unei poziții confortabile. De asemenea, este important ca șezutul să nu permită alunecarea copilului de pe sania pliabilă.

Nu în ultimul rând, un sistem de pliere de calitate este garanția durabilității acestui model de sanie pentru copii. Datorită versatilității, plasticul este o soluție preferată de către producători, obținându-se un mecanism solid, stabil și durabil. Mai mult, cu un accesoriu potrivit, se poate transforma cu ușurință într-o sanie cu spătar, pentru și mai mult confort.

Iar dacă copilul se simte bine, părinții îl vor duce cu drag la derdeluș, să se bucure de iarnă, mai ales când o sanie pliabilă presupune un efort minim la transportat și deranj nesemnificativ la depozitat.

Înapoi la blog